Emeli Sande Read All About Magyarul

Well Hotel Harkány

önthető-szilikon-obi

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. Mindig kérjen pontos ajánlatot a hirdetőtől.

Well Hotel, Harkány – 2022 legfrissebb árai

A 15 kétágyas balkonos, komfortos szobában telefon, HD TV, széf, hajszárító, tusoló és WC található. A 3 db háromágyas szobához óriásbalkon, telefon, HD TV, széf, hajszárító, a fürdőszobában fürdőkád, és WC található. (Fontos! Klimatizált szobát, csak előrendelés esetén tudunk biztosítani! ) A szálloda földszintjén ingyenes WI-FI zóna, illetőleg interneteléréssel ellátott számítógép áll vendégeink rendelkezésére. Igény esetén változatos menü választásos félpanziós ellátást tudunk biztosítani. 7815 Harkány, Bartók Béla utca 2 (Magyarország) Mariann vagyok, köszönjük, hogy a választod! Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a "Lefoglalom" gombra, csak 2 perc az egész. Ajándékba 35 db programkupont adunk neked, amit Harkány és környékén tudsz felhasználni. Ha segíthetek, keress bizalommal: Well Hotel Harkány foglalás, szoba árak Foglalás, szoba árak A pontos árakhoz kérlek add meg utazásod időpontját! Reggelivel Félpanzióval Well Hotel Harkány értékelése 9. 4 a lehetséges 10 -ből, 337 hiteles vendégértékelés alapján.

Well Hotel Harkány*** 3 nap, 2 éj, 2 fő, reggelivel CSAK 27. 990 Ft - ért Az ajánlat tartalma: 3 nap 2 éjszaka szállás hétvégén (csütörtöki vagy pénteki érkezéssel) vagy 4 nap 3 éj szállás hétköznapokon (vasárnapi vagy szerdai érkezéssel) Ellátás: Reggeli Elhelyezés: Standard kétágyas szobában PLUSZ+: Ingyenes wifi TIPP! : Masszázs fakultatív választható térítés ellenében TIPP! : Siklósi Thermál Spa-ba fürdőbelépő kedvezmény kérhető a recepción Bemutatkozás ( Well Hotel Harkány) 25 szobával Harkány szívében ( 200 m-re a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő főbejáratától), csendes környezetben épült. A 15 kétágyas balkonos, komfortos szobában telefon, kábel TV, széf, hajszárító, tusoló és WC található. A 3 db háromágyas szobához óriásbalkon, telefon, kábel TV, széf, hajszárító, a fürdőszobában fürdőkád, és WC található. (Fontos! Klimatizált szobát, csak előrendelés esetén tudunk biztosítani! ) A szálloda földszintjén ingyenes WI-FI zóna, illetőleg interneteléréssel ellátott számítógép áll vendégeink rendelkezésére.

Well Hotel *** – Harkány | ALDI UTAZAS

A szobák nagy alapterületűek, és minden szoba bizonyos részleteiben más és egyedi. Bár igazodnak egy bizonyos tematikához, de mégis, az összes rendelkezik valamilyen egyedi bájjal, ami csak az adott szobára jellemző. Visszautalva a fő kérdéshez, miben más, és mit hivatott képviselni Harkányban ez a hotel, amivel kitűnhet? Most, hogy Önök is belelátnak abba a szemléletbe ami a Boutique Hotelek mögött áll, már érthetik, hogy a Divina egy teljesen új irányt képvisel, olyan ékszerdoboza lehet Harkánynak, mely az igazán magas szintű vendégigényeket is igyekszik kiszolgálni. Bízunk benne, hogy a már meglévő kínálat mellett és azt erősítve, ez a szemlélet hozzájárulhat egy még színvonalasabb turisztikai kínálat megteremtéséhez. Divina Boutique Hotel- Valami új, valami más

well hotel harkány szállás

Divina Boutique Hotel Harkány - valami új, valami más

Egyéb információ: 25 szobával Harkány szívében ( 200 m-re a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő főbejáratától), csendes környezetben épült. A 15 kétágyas balkonos, komfortos szobában telefon, kábel TV, széf, hajszárító, tusoló és WC található. A 3 db háromágyas szobához óriásbalkon, telefon, kábel TV, széf, hajszárító, a fürdőszobában fürdőkád, és WC található. Továbbá a 4 VIP szobához nagyméretű sarokbalkon napozóággyal, kávé- és teafőző, lábmasszírozó-gép is tartozik, és a tusoló helyett sarokfördőkád szolgálja a vendégek kényelmét. (Fontos! Klimatizált szobát, csak előrendelés esetén tudunk biztosítani! ) A szálloda földszintjén ingyenes WI-FI zóna, illetőleg interneteléréssel ellátott számítógép áll vendégeink rendelkezésére. (A szobákban WI-FI elérés nem biztosított! ) Lehetőségek: Fürdőszobás szoba, Légkondicionálás, Pihenőpark, Széf, Kerti parti, Internetcsatlakozás, Gyógyfürdő a közelben, Masszázs, Étterem, Reggeli, Minibár, Széchenyi Pihenő Kártya, Parkoló

Well Hotel - Harkány (Szállás: Hotel)

A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket.

converse menyasszonyi cipő

Nagyon jó 337 értékelés 91% 35 kép 1/35 fotó Összehasonlítom Hasznos információk 318 program található a környéken 35 ajándék programkupon, ha a foglalsz! részletek » Harkányi Gyógyfürdő 200 m Jézus Szíve Templom 1 km Számíthatsz ránk! Azonnali visszaigazolás Ingyenes parkolás Ingyenes WIFI OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely) Légkondícionálás Saját étterem Ingyenes számítógép használat Macska, kutya bevihető (2 000 Ft / éj) 25 szoba, 47 férőhely Beszélt nyelvek: Magyar, Angol, Német, Horvát 318 program található a környéken 35 ajándék programkupon, ha a foglalsz! részletek » Harkányi Gyógyfürdő 200 m Jézus Szíve Templom 1 km Számíthatsz ránk! Azonnali visszaigazolás Ingyenes parkolás Ingyenes WIFI OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely) Légkondícionálás Saját étterem Ingyenes számítógép használat Macska, kutya bevihető (2 000 Ft / éj) 25 szoba, 47 férőhely Beszélt nyelvek: Magyar, Angol, Német, Horvát Szálláshely ismertetése 25 szobával Harkány szívében ( 200 m-re a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő főbejáratától), csendes környezetben épült.

  • Well Hotel *** – Harkány | ALDI UTAZAS
  • Klasszikus belső egy modern házban - Szép Házak Online
  • 5 htp tapasztalatok 2017
  • Well Hotel, Harkány – 2022 legfrissebb árai
  • Divina Boutique Hotel Harkány - valami új, valami más
  • Vetri DMG macskáknak - Immunerősités - Macska állatgyógyásza
  • Terfigyeloő kamera rendszer live
  • Well Hotel Harkány***, 3 nap, 2 éj, 2 fő, reggelivel | Lealkudtuk